Solid begin van het jaar maar nog veel om aan te werken!

Solid begin van het jaar maar nog veel om aan te werken!

 

 

Missie januari:

Januari was een goed begin van het jaar. Ik heb mezelf bewust niet heel hard gepusht, omdat ik een sterk fundament wilde bouwen. Ik wilde niet teveel hooi op mijn vork nemen, met het risico dat ik in mijn belangrijkste doelen niet zou
slagen. Mijn missie is gelukt en ik zit op dit moment in een erg goede flow.

6 dagen per week 2-3 uur strategie ✔
Elke vrijdag een video online ✔

Missies Februari:

Een super strak ochtendritueel (dit was een beetje weggezakt).
Deze routine zal heel basic zijn en bestaan uit:
500 ml water drinken
Meditatie 20 minuten
Goals-review en de vorige dag doornemen.
Koffie

Poker: minimaal 35k handen spelen

Subdoelen:

4x per week gym
Bankdrukken en optrekken verbeteren. Ik zit nu op 4×100 en 8 x optrekken.
Elke avond 15 minuten lezen
3 sociale activiteiten per week
Besteding van dag beter tracken.

Groet Floris!

Resultaten januari in buyins en EV

graph buyins januari

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>