Blog Maart

Blog Maart

Thanks for tuning in again! Maart was een lastig maandje, met veel up and downs. Na best een paar heftige maanden hadden mijn ogen er ff geen zin meer in. Begon met veel motivatie aan de grind, maar kreeg ontzettend veel last van mijn ogen en hoofdpijn. Hopend op een snelle oplossing naar de oogarts gegaan, maar er was helaas niets aan te doen. Rust nemen dus! Aantal keren toen het goed leek te gaan weer begonnen met wat computer uren, maar viel elke keer vrijwel meteen terug. Gewapend met oogdruppels en een computerbril gaat het nu weer wat beter, hoewel ik nog steeds wel wat last heb. Op pokergebied dus geen echte updates en mooie graphs.

Maar het was onverwacht wel een nuttige maand, waarin ik veel heb kunnen nadenken over de stand van zaken in mijn leven. Als je vol aan het knallen bent, zie je de dingen toch altijd iets anders ten opzichte van als je het even moet loslaten. Echt goed nadenken over waar je leven heengaat en of je op koers ligt, doe ik nog te weinig.
En dat komt van iemand die best veel nadenkt over allerlei zaken. Wel menselijk natuurlijk om in de routine te blijven hangen. Goed leermoment om verplichte rustweken in te lassen van tijd tot tijd. De belangrijkste realisatie was, dat ik me iets minder moet gaan focussen op het grinden zelf. Ik ben niet echt gemotiveerd om elke euro te pakken die ik pakken kan in tegenstelling tot vroeger. Er zijn vaak momenten dat je niet helemaal fit meer bent en dat er niet echt super games runnen. Die situaties waar ik wel win, maar waar ik het niet echt de moeite waard vind, zal ik nu wat vaker laten lopen. Iets minder grinden en wat meer de nadruk op aan mijn game werken, zijn voor mijn pokerdoelen het meest optimaal. Uitdagender en een stuk leuker ook om hoge games te spelen, in plaats van ‘grinden’ op lagere stakes. Volledige focus moet gewoon liggen op improven en niet bij wat er de komende maand wordt verdiend. Ook ben ik van plan om iets meer sociale dingen te gaan ondernemen, hetgeen me wat meer short term happiness geeft. Ik lever er wat korte termijn-profit voor in, maar zeker met de zomer in aantocht is dat een goede ruil om te maken.

April en mei

Voor april en mei staan er wat leuke dingen op het programma. Over een weekje ga ik een maandje richting Thailand om ff te relaxen en te kickboksen. Ik keer terug naar mijn oude kamp, waar ik zeven jaargeleden drie maanden doorbracht.
Super veel zin in een goede balans tussen flink wat pokerstudie en quality time. Er zullen wel wat sessies worden gegrind, maar daar ligt niet de focus op.
Hoop een paar mooie videoblogs op te nemen op locatie!!!

Groet Floris

3 Reacties

 1. Duco 3 jaar geleden

  Hi Floris,

  Ik wil je bij deze bedanken voor alles wat je met ons deelt via jouw website. Het heeft mij allemaal zo onwijs veel geïnspireerd om het zelf ook allemaal beter te gaan doen. Ik heb jouw website eind januari ontdekt en sindsdien ben ik ook zeer actief bezig met self-development. Daar ben ik in februari mee begonnen en sindsdien study ik efficiënter, leef ik veel gezonder (al aardig wat kilo’s kwijt). Ik heb nu zelfs een blender staan die ik 5x in de week gebruik voor mijn groene smoothie ;-). Je kunt je niet beseffen hoe groot jouw aandeel hierin geweest d.m.v. lifestyle development filmpjes, er ging echt een wereld voor me open man.

  In je filmpjes geef je meerdere malen aan dat je hiermee een steentje wilt bijdragen aan de maatschappij, bij deze geef ik aan dat je dat ook echt doet.
  Ik kijk altijd weer uit naar je volgende blogupdate of filmpje.

  Nou ik ga weer rustig door met het stellen van doelen en het implementeren van nieuwe goede gewoontes ;-).

  Nogmaals bedankt voor al de epicness en ik wens jou veel plezier toe in Thailand.

  Vriendelijke groet,

  Duco

 2. Paul van Oort 3 jaar geleden

  hey floris goed werk met al dat posten

  vraag me af wat voor bril en waar je die gekocht heb zoek er al een tijdje naar

  mvg paul van oort

  • floris 3 jaar geleden

   Ben naar een opticien gegaan en daar hebben ze me geholpen!

  • floris 3 jaar geleden

   Ben naar een opticien gegaan en daar hebben ze me geholpen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>